fbpx

Eseményeink 2020/21 fordulóján, a koronavírus árnyékában

bre koronavírus

Eseményeink 2020/21 fordulóján, a koronavírus árnyékában

Mint azt mindannyian tudjuk, az elmúlt hetekben folyamatosan növekedett a koronavírus fertőzöttek száma.
A kormány már tett szigorító intézkedéseket a járvány terjedésének lassítására, melyek érintik a rendezvényeket, a túráinkhoz hasonló eseményeket is. Bár, törvényileg (jelenleg) semmi ne tiltanás, hogy közösen kiránduljunk nagyokat a legszebb erdeinkben, mi mégis azt gondoljuk, hogy tavaszig nem szervezünk közös túrákat. 

Nehéz ilyen döntéseket hozni, de számunkra is a legfontosabb az egészségi állapototok, állapotunk. Felelősen kell viselkedjünk, vigyáznunk kell egymásra. És persze, a legtöbben könnyedén átvészelik a betegséget, valószínűleg így lesz ez velünk is. De fontosnak tartjuk, hogy vigyázzunk egymásra és amennyire lehet kerüljük a fertőződés és mások megfertőzésének veszélyét. 

Természetesen nem fogunk téetlenkedni a téli időszakban, mindent megteszünk azért, hogy előkészítsünk sok-sok szuper túrát, kirándulást nektek. Amikor pedig alább hagy a vírushelyzet, és újra találkozhatunk, számos szuper élmény közül választhattok majd!

Addig is vigyázzatok magatokra, túrázzatok, kiránduljatok, de kerüljétek a népszerű helyeket. Nehéz tél elé nézünk, talán a legnehezebb az elmúlt évtizedekben, de ezen is túl leszünk. 🙂
Ha nincs ötletetek, hova-merre mehetnétek, keressetek minket bátran, biztosan tudunk adni egy-két ötletet! 🙂

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn