A BRE Csapata

Csapatunk tagjai régóta azon dolgoznak, hogy a szabadidősportban minőségi időtöltési lehetőségeket teremtsenek. 2016-ban egy szerencsés találkozás után ezen a közös állásponton felbuzdúlva, életre hívtuk a Bike&Run Events-t!

BRE Kanizsár István

Kanizsár István - Versenyigazgató

István 30 éve foglalkozik szabadidős és tömegsport rendezvények tervezésével, szervezésével és bonyolításával. Olyan projektekben vett részt, mint Atlétikai EB, Öttusa VB, Vízilabda EB. 1989-ben jelen volt a Bécs-Budapest Szupermaraton szerveződésénél, és maga a Bécs-Budapest Szupermaraton rendezvény születésénél. A Szupermaraton, majd később Ultramaraton versenyek versenyigazgatójaként is tevékenykedett, 2014-ben kialakult, 5 versenyből álló, jelenleg a Nagy Sportágválasztó - BBU Nonprofit Kft. által üzemeltetett futóversenyrendszer versenyigazgatója.

viktor

Somogyi Viktor - Technikai vezető, Túravezető

Gyerekkorától több mint 10 évig első osztályú utánpótlás csapatokban focizott, magyar bajnoki címet is nyert. 2011-ben kezdett el aktívan kerékpározni, 2014-ben a MTSZ vizsgarendszernek megfelelő bronz fokozatú kerékpáros túravezető végzettséget szerzett. Ugyanebben az évben segítségével elindultak a Magyar Kerékpárosklub kerékpártúrák, melyek 2017 végéig üzemeltek, ezalatt több mint 30 sikeres túrát bonyolítottak. Részt vett a Mária Maraton előkészítésében, és operatív vezetője volt a rendezvénynek. 2016 őszétől a BBU szervezőirodával együttműködve futóversenyek szervezésében és bonyolításában is részt vesz. 2017 óta a Testnevelési Egyetem kerékpártáborában segédtanár. Mindezek mellett számos kisebb, nagyobb rendezvény szervezésében, bonyolításában vett, vesz részt.