A BRE Csapata

Csapatunk tagjai régóta azon dolgoznak, hogy a szabadidősportban minőségi időtöltési lehetőségeket teremtsenek. 2016-ban egy szerencsés találkozás után ezen a közös állásponton felbuzdúlva, életre hívtuk a Bike&Run Events-t!

BRE Kanizsár István

Kanizsár István - Versenyigazgató

István 30 éve foglalkozik szabadidős és tömegsport rendezvények tervezésével, szervezésével és bonyolításával. Olyan projektekben vett részt, mint Atlétikai EB, Öttusa VB, Vízilabda EB. 1989-ben jelen volt a Bécs-Budapest Szupermaraton szerveződésénél, és maga a Bécs-Budapest Szupermaraton rendezvény születésénél. A Szupermaraton, majd később Ultramaraton versenyek versenyigazgatójaként is tevékenykedett, 2014-ben kialakult, 5 versenyből álló, jelenleg a Nagy Sportágválasztó - BBU Nonprofit Kft. által üzemeltetett futóversenyrendszer versenyigazgatója.

viktor

Somogyi Viktor - Technikai vezető, Túravezető

Gyerekkorától több mint 10 évig első osztályú utánpótlás csapatokban focizott, magyar bajnoki címet is nyert. 2011-ben kezdett el aktívan kerékpározni, 2014-ben a MTSZ vizsgarendszernek megfelelő bronz fokozatú kerékpáros túravezető végzettséget szerzett. Ugyanebben az évben segítségével elindultak a Magyar Kerékpárosklub kerékpártúrák, melyek 2017 végéig üzemeltek, ezalatt több mint 30 sikeres túrát bonyolítottak. Részt vett a Mária Maraton előkészítésében, és operatív vezetője volt a rendezvénynek. 2016 őszétől a BBU szervezőirodával együttműködve futóversenyek szervezésében és bonyolításában is részt vesz. 2017 óta a Testnevelési Egyetem kerékpártáborában segédtanár. Mindezek mellett számos kisebb, nagyobb rendezvény szervezésében, bonyolításában vett, vesz részt.

Acsai Zoltán

Acsai Zoltán - Túravezető

Bársony -Goda Zsolt

Bársony-Goda Zsolt - Túravezető

1984-ben születtem Budapesten. Mindig is szerettem mozogni, fő csapás a bringázás lett, de sok más mozgásformát is szívesen űzök. 2008-ban csatlakoztam a Magyar Kerékpárosklubhoz, ahol túravezetéssel kezdtem el foglalkozni. 2014-ben elvégeztem a MTSZ Kerékpáros Túravezető tanfolyamát, szóval azév júliusától bátran jöhettek utánam, igyekszek élmény és látnivalóban gazdag túrákat szervezni. A túráimat az egyesület mottója szerint tervezem: "Minőségi szabadidő mindenkinek" - hogy miden korosztály tudjon valamelyikhez csatlakozni. Kedvenc tájegységeim: Börzsöny, Aggtelek és környéke, Alföld, Dunakanyar.

BRE_Gaál_Zsolt

Gaál Zsolt - Túravezető